• customers
  • customers
  • customers

Hangzhou Lin 'an Peak Agricultural Products Technology Co., Ltd.


  • Hangzhou Lin 'an Peak Agricultural Products Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2021, pendahulu koperasi produk pertanian, khusus ing pangolahan lan akuisisi produk pertanian luwih saka 20 taun, kanthi tanduran 1000 meter persegi, total aset saka 8 yuta yuan.

    Perusahaan iki dumunung ing sikil Gunung Tianmu, Lin 'an, Hangzhou, Provinsi Zhejiang, sawijining titik pemandangan 5A nasional. Cagar Alam Nasional Gunung Tianmu, kanthi total area 4284 hektar lan tingkat jangkoan alas nganti 98,2%, nyebar ing provinsi Zhejiang lan Anhui lan dikenal minangka "leluhur saka Hundred Mountains ing Zhejiang kulon". Diubengi dening gunung, perusahaan seneng sesawangan sing apik, dhuwur lan hawa seger. Produk utama perusahaan yaiku rebung garing, sayuran plum garing, sayuran dehidrasi, kabeh jinis masakan khusus, dhukungan grosir, produk khusus.

Entuk kabar paling anyar sing dikirim saben dina!

Menehi email lan sampeyan bakal dianyari saben dina karo acara paling anyar, ing rinci!

 Privacy settings
Consent to Cookies & Data processing
On this website we use cookies and similar functions to process end device information and personal data. The processing is used for purposes such as to integrate content, external services and elements from third parties, statistical analysis/measurement, personalized advertising and the integration of social media. This consent is voluntary, not required for the use of our website and can be revoked at any time using the icon on the bottom left.
Accept
Decline
Close
Accepted