• customers
  • customers
  • customers

Hangzhou Lin 'an Peak Agricultural Products Technology Co., Ltd.


  • Hangzhou Lin'an Peak Agricultural Products Technology Co., Ltd. е основана во 2021 година, како претходник на задругата за земјоделски производи, специјализирана за преработка и стекнување земјоделски производи повеќе од 20 години, со фабрика од 1000 квадратни метри, вкупни средства од 8 милиони јуани.

    Компанијата се наоѓа во подножјето на планината Тианму, Лин'ан, Хангжу, провинцијата Жеџијанг, национално сценско место 5А. Националниот природен резерват Планина Тианму, со вкупна површина од 4284 хектари и стапка на покриеност со шуми до 98,2%, се протега над провинциите Жеџијанг и Анхуи и е познат како „предок на Стоте планини во западен Жеџијанг“. Опкружена со планини, компанијата ужива во прекрасна глетка, голема надморска височина и свеж воздух. Главните производи на компанијата се сушени ластари од бамбус, сушен зеленчук од слива, дехидриран зеленчук, сите видови специјални јадења, поддршка на големо, приспособени производи.

Добијте ги најновите вести доставени секојдневно!

Дајте ни ја вашата е-пошта и ќе бидете секојдневно ажурирани со најновите настани, детално!

 Privacy settings
Consent to Cookies & Data processing
On this website we use cookies and similar functions to process end device information and personal data. The processing is used for purposes such as to integrate content, external services and elements from third parties, statistical analysis/measurement, personalized advertising and the integration of social media. This consent is voluntary, not required for the use of our website and can be revoked at any time using the icon on the bottom left.
Accept
Decline
Close
Accepted