• customers
  • customers
  • customers

Hangzhou Lin 'an Peak Agricultural Products Technology Co., Ltd.


  • Hangzhou Lin 'an Peak Agricultural Products Technology Co., Ltd. u themelua në vitin 2021, paraardhësi i kooperativës së produkteve bujqësore, i specializuar në përpunimin dhe blerjen e produkteve bujqësore për më shumë se 20 vjet, me një fabrikë prej 1000 metrash katrorë, aktive totale prej 8 milionë juanë.

    Kompania është e vendosur në këmbët e malit Tianmu, Lin'an, Hangzhou, Provinca Zhejiang, një vend skenik kombëtar 5A. Rezervati Natyror Kombëtar i Malit Tianmu, me një sipërfaqe totale prej 4284 hektarësh dhe një shkallë mbulimi pyjor deri në 98.2%, shtrihet në provincat Zhejiang dhe Anhui dhe njihet si "paraardhësi i njëqind maleve në Zhejiang perëndimor". E rrethuar nga male, kompania shijon peizazhe të bukura, lartësi të madhe dhe ajër të pastër. Produktet kryesore të kompanisë janë lastarët e tharë të bambusë, perimet e thata të kumbullës, perimet e dehidratuara, të gjitha llojet e pjatave speciale, suporti me shumicë, produkte të personalizuara.

Merrni lajmet më të fundit të dërguara çdo ditë!

Na jepni emailin tuaj dhe do të përditësoheni çdo ditë me ngjarjet më të fundit, në detaje!

 Privacy settings
Consent to Cookies & Data processing
On this website we use cookies and similar functions to process end device information and personal data. The processing is used for purposes such as to integrate content, external services and elements from third parties, statistical analysis/measurement, personalized advertising and the integration of social media. This consent is voluntary, not required for the use of our website and can be revoked at any time using the icon on the bottom left.
Accept
Decline
Close
Accepted