• customers
  • customers
  • customers

Hangzhou Lin 'an Puncak Produk Pertanian Technology Co., Ltd.


  • Hangzhou Lin 'an Puncak Produk Pertanian Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2021, miheulaan koperasi produk pertanian, khusus dina ngolah sareng akuisisi produk pertanian langkung ti 20 taun, kalayan pabrik 1000 méter pasagi, total aset tina 8 juta yuan.

    Pausahaan ieu lokasina di suku Gunung Tianmu, Lin 'an, Hangzhou, Propinsi Zhejiang, 5A titik endah nasional. Cagar Alam Nasional Gunung Tianmu, kalayan legana 4284 héktar sareng tingkat cakupan leuweung dugi ka 98,2%, manjang ka propinsi Zhejiang sareng Anhui sareng katelah "karuhun Ratusan Pagunungan di Zhejiang barat". Dikurilingan ku pagunungan, pausahaan ngarasakeun tetempoan éndah, luhurna luhur jeung hawa seger. Produk utama perusahaan nyaéta pucuk awi garing, sayuran plum garing, sayuran dehidrasi, sagala jinis masakan khusus, ngadukung borongan, produk khusus.

Kéngingkeun béja panganyarna anu dikirimkeun unggal dinten!

Pasihan kami email anjeun sareng anjeun bakal diropéa unggal dinten kalayan acara pangénggalna, sacara rinci!

 Privacy settings
Consent to Cookies & Data processing
On this website we use cookies and similar functions to process end device information and personal data. The processing is used for purposes such as to integrate content, external services and elements from third parties, statistical analysis/measurement, personalized advertising and the integration of social media. This consent is voluntary, not required for the use of our website and can be revoked at any time using the icon on the bottom left.
Accept
Decline
Close
Accepted